O.H.K. doet niet mee aan verkiezingsdebatten

      Reacties uitgeschakeld voor O.H.K. doet niet mee aan verkiezingsdebatten

Hollands Kroon – De partij van Onafhankelijk Hollands Kroon heeft besloten om niet mee te doen aan de reguliere verkiezingsdebatten. O.H.K. is een partij die staat voor verandering in de politiek. Dat begint met de manier van campagne voeren. Verkiezingsdebatten, zo is de partij van mening, missen het doel waarvoor ze georganiseerd worden. Je bereikt over het algemeen alleen de kandidaten en bestuursleden van de andere partijen. Het is discussiëren voor de bühne. En dat is zonde van een ieders tijd.

Daarbij komt dat de echte hete hangijzers die spelen in de gemeente veelal achterwege blijven. Daarom gaat O.H.K. liever met inwoners en organisaties in gesprek om uit eerste hand te horen hoe de zaken ervoor staan. Een bewuste keuze op weg naar een verandering in de politiek.