VIDEO: Hans Geel: ‘Behoud de voorzieningen, wat weg is komt niet meer terug’

      Reacties uitgeschakeld voor VIDEO: Hans Geel: ‘Behoud de voorzieningen, wat weg is komt niet meer terug’

De voorzieningen in de Gemeente Hollands Kroon staan onder druk. Daarom zet Onafhankelijk Hollands kroon zich in voor leefbare en vitale dorpen. Daarbij moet onder andere worden gekeken naar betaalbare huisvesting voor zowel jong als oud. Uiteindelijk zal het neerkomen op een stukje maatwerk voor elk dorp.

Een stem op Onafhankelijk Hollands Kroon is dus een stem vóór behoud van sportaccommodaties, zwembaden en andere voorzieningen. Zonder deze voorzieningen gaat de kwaliteit van leven in Hollands Kroon achteruit. En als we het nu laten vervallen, dan komt het nooit meer terug.

Daarom vragen wij u beken kleur en stem Hans Geel  Onafhankelijk Hollands Kroon Lijst 10 nummer 4