Afscheid burgemeester Jaap Nawijn

      Reacties uitgeschakeld voor Afscheid burgemeester Jaap Nawijn

ANNA PAULOWNA – Afgelopen woensdag werd er afscheid genomen van burgemeester Jaap Nawijn. Na 6 jaar als burgemeester en een half jaar als waarnemend burgemeester de scepter te hebben gezwaaid in Hollands Kroon nam hij afscheid in het atrium in Anna Paulowna.

Eerst was er een symposium dat begon met een presentatie van trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Aansluitend volgde een paneldiscussie met een drietal burgemeesters en een officier van justitie over de veranderende rol van de burgemeester.

Waarna er in een buitengewone raadsvergadering officieel afscheid werd genomen. En tot slot lange rijen met genodigden die Jaap en Huib de hand schudden. In de Schager Courant stond een foto waarin de fractie van OHK een tweetal cadeaus gaf aan de scheidend burgemeester.