Fractievergadering OHK

      Reacties uitgeschakeld voor Fractievergadering OHK

ANNA PAULOWNA – Op maandag 15 april a.s. vergadert de fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. De vergadering start om 20.00 uur en wordt gehouden in de Waddenzeezaal. Er zal worden gesproken over de punten die op de agenda van de komende raadsvergadering staan. Dit is onder andere de eerste bestuursrapportage. Dit zal een eerste beeld zal geven van de financiële stand van zaken ten opzichte van de begroting. Wilt u over een ander onderwerp met de fractie van gedachten wisselen is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor de planning van de vergadering is het handig om u dan even van tevoren aan te melden. Dit kan bij de fractievoorzitter via het e-mailadres alexanderbugel@hollandskroon.nl.