Henk-Jan

Ik ben Henk-Jan Wittink. Na 25 jaar in de Horeca nu alweer 16 jaar werkzaam bij de Belastingdienst/Douane. Tussendoor ben ik ook touringcarchauffeur geweest en heb ik in  de visserij gewerkt. Ik ben wel altijd deels zelfstandig blijven werken als fotograaf en help ieder jaar mijn broer in de TodH tijdens de Flora- en Visserijdagen. In mijn vrije tijd fiets ik veel, speel Bridge en speel ik met treintjes. Ik heb twee gitaren en een drumstel.

Ik sta op de lijst van O.H.K. nadat ik deze zelf heb opgericht toen ik uit LADA werd gezet omdat ik eertijds al zag dat er bepaalde zaken fout gingen in de gemeente. Achteraf ben ik daar nu blij om.  Ik heb twee jaar alleen moeten zwemmen in de gemeente poel, maar voel mij nu gesterkt met een fijn team. O.H.K. is sinds enkele maanden dan ook een volwassen partij geworden inclusief bestuur en mooie mensen die met ons meedenken.

Mijn doel is om te wonen, leven en werken in een gemeente waar wij het verleden niet vergeten en zorgvuldig omgaan met de middelen. Een gemeente waarin wij onze ondernemers met respect behandelen. De inwoners staan centraal en de organisatie is dienstbaar. Met elkaar ernaar streven dat je hier graag wil wonen en werken. De Randstad is met de auto maar 25 minuten van Hollands Kroon.