Verkiezingspunten #1: Commissie vergaderingen terug

      Reacties uitgeschakeld voor Verkiezingspunten #1: Commissie vergaderingen terug

Het verkiezingsprogramma van Onafhankelijk Hollands Kroon kent slechts 10 punten. Kort, bondig en duidelijk! Het geeft aan waar we voor staan en waar u ons de komende 4 jaar aan mag houden. Geen concessies, geen wisselgeld in de coalitieonderhandelingen gewoon helder en recht voor zijn raap!

Punt 1: Commissie vergaderingen terug

O.H.K. wil het vergaderstelsel van Hollands Kroon aanpassen. Het huidige vergadermodel geeft te weinig mogelijkheden om diep op de materie in te gaan. Tevens is de interactie met de burgers te beperkt. O.H.K. wil een commissiestructuur (Commissie Samenlevingszaken, Commissie Bestuur en Financiën en Commissie Grondgebiedszaken), met daarbij een maandelijkse raadsvergadering.
Een vergadermodel met commissiestructuur zal zorgen voor extra controle op het bestuur, zal transparantie bieden en zorgt voor een betere communicatie met de burgers. Dit weegt ruimschoots op tegen de eventuele extra kosten.

Stem 21 maart, lijst 10, Onafhankelijk Hollands Kroon. Omdat het best wel eens lekker is om vooraf te weten waar je voor kiest!