Verkiezingspunten #9: Huisvesting

      Reacties uitgeschakeld voor Verkiezingspunten #9: Huisvesting

Het verkiezingsprogramma van Onafhankelijk Hollands Kroon kent slechts 10 punten. Kort, bondig en duidelijk! Het geeft aan waar we voor staan en waar u ons de komende 4 jaar aan mag houden. Geen concessies, geen wisselgeld in de coalitieonderhandelingen gewoon helder en recht voor zijn raap!

Punt 9: Huisvesting

Voor O.H.K. is huisvesting van de inwoners van Hollands Kroon een zorg. De kwaliteit van wonen is iets wat voorop staat. De huizenmarkt lijkt weer wat in beweging te komen maar van doorstroming is helaas nog geen sprake. Om dit te verbeteren zullen hier enkele praktische stappen in genomen moeten worden in overleg met de drie woningcorporaties in Hollands Kroon. Doorstroming is hierin het toverwoord. O.H.K. wil in overleg met de wooncorporaties, om te komen tot de bouw van een goede mix van betaalbare sociale huur- en koopwoningen. Daardoor wordt het voor jongeren mogelijk om een toekomst in Hollands Kroon op te bouwen.

Stem 21 maart, lijst 10, Onafhankelijk Hollands Kroon. Omdat het best wel eens lekker is om vooraf te weten waar je voor kiest!