VIDEO: Alexander Bügel: Stop het ‘ondernemertje pesten’

      Reacties uitgeschakeld voor VIDEO: Alexander Bügel: Stop het ‘ondernemertje pesten’

Als Alexander Bügel een rondje loopt over Camping Land uit Zee en even rustig de tijd neemt om even om zich heen te kijken, dan geniet hij. Wat een fantastische aanwinst is deze camping voor Hollands Kroon op toeristisch gebied.

Maar tegelijkertijd bekruipt hem een onaangenaam gevoel. Namelijk over de manier waarop Hollands Kroon blijkbaar met zijn ondernemers omgaat! Bij de kleinste problemen worden er tegenwoordig al rechtszaken aangespannen. En soms gaat men vanuit de gemeente nog een stap verder. Dan haalt men aanbestedingen terug of gunt men de ondernemer geen werk meer. Alexander noemt dat ‘ondernemertje pesten’. En dat moet veranderen!

Alexander Bügel Onafhankelijk Hollands Kroon Lijst 10 nummer 1.