Fractievergadering OHK in Wieringerwaard

      Reacties uitgeschakeld voor Fractievergadering OHK in Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Op maandag 25 november a.s. vergadert de fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon in Dorpshuis De oude school in Wieringerwaard. De vergadering start om 20.00 uur en wordt gehouden in de Zwanenzaal. Er zal worden gesproken over de punten die op de agenda van de komende raadsvergadering staan. Dit zijn onder andere de Uitwerking Omgevingsvisie Hollands Kroon – onderdeel Wonen en het Principeverzoek grootschalige logiesaccommodatie bij het voormalig Joods Werkdorp.

Wilt u over een ander onderwerp met de fractie van gedachten wisselen is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor de planning van de vergadering is het handig om u dan even van tevoren aan te melden. Dit kan bij de fractievoorzitter via het e-mailadres  alexanderbugel@hollandskroon.nl of telefonisch via 06-20791744.