Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon in Middenmeer

      Reacties uitgeschakeld voor Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon in Middenmeer

MIDDENMEER – Op 19 december vergadert de gemeenteraad voor de laatste keer dit jaar. In de vergadering zal onder andere worden gesproken over het Wijzigen Algemene plaatselijke
verordening (APV). Ook zal het Subsidieplafond 2020 worden vastgesteld en zal er gekeken worden naar de aanschaf van de gronden van het transferiumterrein in Den Oever. Zomaar een paar punten uit de vergadering van 19 december. De volledige agenda is terug te vinden op de website van de gemeente Hollands Kroon.

In voorbereiding op de raadsvergadering komt de fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon op maandag 16 december bijeen in De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer. De aanvang van de vergadering is om 20.00 uur. Mocht u willen aanschuiven bij de fractie of wilt u iets met de fractie bespreken u bent van harte welkom. Een berichtje vooraf is wel prettig in verband met de planning van de vergadering. Dit kan naar alexanderbugel@hollandskroon.nl of telefonisch via 06-20791744.