Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon

      Reacties uitgeschakeld voor Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon

WIERINGERWERF – De fractie van het Onafhankelijk Hollands Kroon komt op maandag 31 augustus voor het eerst sinds maart weer fysiek bijeen. Dit gebeurt uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen. De fractie vergadert vanaf 19.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Tijdens de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 3 september a.s. besproken. Op de agenda staan de volgende punten:
Bestemmingsplan Leijerdijk 5 Nieuwe Niedorp,
Bestemmingsplan Mientweg 46 Lutjewinkel,
koersbepaling recycleplan,
gebiedsagenda Wadden
en de tweede bestuur rapportage.

Indien u bij de fractievergadering aanwezig wilt zijn verzoeken wij u dit tijdig te melden via alexanderbugel@hollandskroon.nl of 06-20791744. In verband met de corona maatregelen is het aantal bezoekers namelijk beperkt. Mocht u over andere zaken dan de eerder genoemde agendapunten met de fractie van gedachten willen wisselen bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de e-mail u vragen of zorgen met de fractie delen. De contactgegevens staan hierboven.