Fractie

Het kloppende politieke hart van Onafhankelijk Hollands Kroon is natuurlijk de fractie. De fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon bestaat uit 5 raadsleden.

Alexander Bügel Fractievoorzitter alexanderbugel@hollandskroon.nl
Henk-Jan Wittink Raadslid henkjanwittink@hollandskroon.nl
Daan Pruimboom Raadslid daanpruimboom@hollandskroon.nl
Lars Ruiter Raadslid larsruiter@hollandskroon.nl
Jeffrey Leever Raadslid jeffreyleever@hollandskroon.nl
Cees Meeldijk Fractieondersteuner ceesmeeldijk@hollandskroon.nl
Evert Prijs Fractiesecretaris fractiesecretaris@onafhankelijkhollandskroon.nl

Wilt een een afspraak maken om een fractievergadering bij te wonen? Neemt u dan contact op met de fractiesecretaris via fractiesecretaris@onafhankelijkhollandskroon.nl

Alexander Bügel
Fractievoorzitter
alexanderbugel@hollandskroon.nl

Even voorstellen
Ik ben Alexander Bügel. Geboren en getogen op het mooie eiland Wieringen en nu woonachtig in Middenmeer. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn een bonte mengeling van allerlei zaken. Zo ben ik bestuurslid van de Stichting Meerpeen. Onder deze stichting vallen de nieuwskanalen van De Meerpeen. Hier ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en tevens redacteur voor de nieuwswebsite DeMeerpeen.nl en redacteur en vormgever van het Meerpeen Magazine. Daarnaast zitten er in dezelfde stichting ook nog enkele culturele takken. Zo ben ik mede verantwoordelijk voor een drietal talentengroepen op het gebied van zang en musical. En heb ik een opnamestudio onder mijn hoede.

Politiek ben ik in 2018 in de raad van Hollands Kroon gekomen. De reden…. ik had het idee dat het anders kon en moest. Nu enkele jaren onderweg bemerk ik dat verandering tijd zal kosten, maar gelukkig ben ik iemand van de lange adem. Er is nog veel te doen in Hollands Kroon en daar zet ik mij als inwoner en gemeenteraadslid graag voor in. Als iemand met mij in gesprek wil is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem gerust contact op!

Henk-Jan Wittink
Raadslid
henkjanwittink@hollandskroon.nl

Even voorstellen

Daan Pruimboom
Raadslid
daanpruimboom@hollandskroon.nl

Even voorstellen
Mijn naam is Daan Jacob Pruimboom, geboren in 1998 en ik kom van Wieringen. Ik ben opgegroeid in Hippolytushoef. Mijn hele leven heb ik op ons mooie (voormalige) eiland gewoond. Ik voel mij hier sterk mee verbonden. Nadat ik mijn VWO-diploma had gehaald ben ik sociologie gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Na het afronden van mijn bachelor, studeer ik nu een master politieke wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Ik ben de gemeenteraad in gegaan omdat ik vond dat er te weinig jongeren in onze gemeenteraad zaten. Maar ook omdat ik al van jongs af aan zeer geïnteresseerd ben in politiek. Ik ben blij en trots dat ik uw volksvertegenwoordiger mag zijn!


Lars Ruiter

Raadslid
larsruiter@hollandskroon.nl

Even voorstellen

Ik ben Lars Ruiter en ik ben een echte ‘meerpeen’. Ik woon daar nog altijd met veel plezier. Sinds mijn geboorte (1996) in Middenmeer, daarna (2002) in Wieringerwerf. Op het RSG Wiringherlant heb ik, nadat ik ben blijven zitten in leerjaar 3, de havo afgerond (2014). Na de havo heb ik mijn bacheloropleiding voedingsmiddelentechnologie afgerond (2018). Hierna ik ben gestart met een masteropleiding bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, die ik in juli 2020 ga afronden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of wandel ik graag. Als u mij ziet mag u mij altijd even aanspreken over een lokaal onderwerp.

Jeffrey Leever

Raadslid
jeffreyleever@hollandskroon.nlEven voorstellen