Alexander

Ik ben Alexander Bügel. Mijn professie is tekstschrijver en geluidstechnicus. Als redacteur van De Meerpeen volg ik het nieuws uit Hollands Kroon op de voet. Ik bemerkte dat ik me steeds meer begon te irriteren aan de manier waarop de zaken gaan in Hollands Kroon. Het college maakt de dienst uit en de meerderheid van de raad huppelt daar vrolijk achteraan.  Wat mij betreft moet dat veranderen. En als je dat wilt veranderen is één van de opties om dat zelf te doen. Daar heb ik voor gekozen door mij kandidaat te stellen voor O.H.K..

Deze verkiezingen ben ik de aanvoerder van het team van Onafhankelijk Hollands Kroon. We zijn een ploeg mensen die ondanks de verschillende politieke kleuren binnen onze partij het over de lokale politiek met elkaar eens zijn. Namelijk anders dan de koers die nu wordt gevaren!

Wat ik mis binnen de gemeente is een dosis gezond boerenverstand. Daarmee kan je naar mijn idee veel problemen voorkomen. Of er een dosis boerenverstand wordt toegevoegd aan de gemeenteraad hangt af van de stem van de burgers. Traditioneel stemmen brengt geen oplossingen voor de ontstane problemen. Willen we dat er iets verandert zal er een andere wind moeten waaien. En dat zal om te beginnen met het stemmen op 21 maart moeten gebeuren.